גלידת שוקולד-בננה

בחיפוש אחר הגלידה הביתית במרקם המושלם עשיתי כבר ניסויים רבים ומשונים, חלקם היו מדהימים וחלק רק נחמדים..
בזמן האחרון שאני מנסה לעשות כמה שיותר דברים בבית ממרכיבים טבעיים ואם אפשר לייצר כמה שפחות פסולת (כי חבל על הסביבה..). אחת הבעיות שאני נתקלת בהן היא שכאשר אין מספיק מרכיבים מהחי- שמנת, ביצה וכו' המרקם של הגלידה יוצא קצת קרחי, אז חשבתי מה יכול להיות תחליף שומני ועשיר לשמנת ונזכרתי שפעם מישהי אמרה שהיא הכינה קאפקייקס עם אבוקדו, אז החלטתי לנסות לשלב את זה בגלידה.
האמת, הופתעתי. למרות שאני יודעת שיש אבוקדו בתוך הגלידה אני לא מרגישה את זה- האבוקדו נותן לגלידה שומניות עשירה ואגוזית וזהו.

אז לעבודה-

גלידת שוקולד-בננה

זמן הכנה: 5 דקות

זמן המתנה: לילה

רכיבים:

2 בננות בשלות

2 אבוקדו גדולים ובשלים

קורט מלח

1/2 כפית תמצית וניל

1/2-2/3 כוס קקאו

1/2-2/3 כוס מייפל (אפשר להשתמש גם בדבש)

1/2 כוס קרם קוקוס

צורת הכנה:

  1. הכניסו את כל המרכיבים למעבד מזון.
  2. עבדו עד קבלת מחית אחידה וסמיכה.
  3. תטעמו את המחית, הוסיפו קקאו/ממתיקים עפ"י הצורך.
  4. העבירו למיכל המתאים להקפאה.
  5. תנו לגלידה לשכב לפחות לילה במקפיא.
  6. תהנו.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s