ימי הקיץ החמים ממש לא מעודדים לבישולים ארוכים ומרבית מהזמן אנחנו אוכלים פירות וירקות. אך לעיתים מתחשק משהו יותר ממלא.
מכינים קצת קינואה
אני חתכתי מנגו, פלפל, פטריות, סלק, כרובית ורוקולה
ומסדרים הכל יחדיו בקערה
לאחר מכן מטבלים כפי שרוצים ואפשר אפילו לערבב אם בא לכם
מרכיבים:
כוס קינואה
2 כוסות מים
1/3 מנגו
1/2 פלפל
2 פטריות
סלק בינוני
חופן עלי רוקולה
פרח כרובית בינוני
אופן הכנה:
- מכינים את הקינואה- כוס קינואה ו2 כוסות מים, מביאים לרתיחה ומשאירים לבישול על אש נמוכה עוד כ-15 דקות
- חותכים את הירקות על פי הגודל הרצוי
- מערבבים את הכל בקערה
- בתאבון