קערת קינואה צבעונית

ימי הקיץ החמים ממש לא מעודדים לבישולים ארוכים ומרבית מהזמן אנחנו אוכלים פירות וירקות.  אך לעיתים מתחשק משהו יותר ממלא.

מכינים קצת קינואה

חותכים ירקות שונים על פי הטעם

אני חתכתי מנגו,  פלפל, פטריות, סלק, כרובית ורוקולה

ומסדרים הכל יחדיו בקערה

לאחר מכן מטבלים כפי שרוצים ואפשר אפילו לערבב אם בא לכם


קערת קינואה

מרכיבים: 

כוס קינואה

2 כוסות מים

1/3 מנגו

1/2 פלפל

2 פטריות

סלק בינוני

חופן עלי רוקולה

פרח כרובית בינוני

אופן הכנה: 

  1. מכינים את הקינואה- כוס קינואה ו2 כוסות מים,  מביאים לרתיחה ומשאירים לבישול על אש נמוכה עוד כ-15 דקות
  2. חותכים את הירקות על פי הגודל הרצוי
  3. מערבבים את הכל בקערה
  4. בתאבון

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s