בן זוגי, כמו אביו, מפנק בכל סופשבוע בערימה ענקית של בלינצ'ס ענקיים עם כמות ענקית של ביצים, חלב, קמח ושמן. הבלינצ'ס מדהימים, אבל אחרי שאכלת שניים בא לך קצת למות (ועוד יש ערימה שלמה שתוקעים כל הסופ"ש עד שהיא נעלמת). לי זה אף פעם לא מצליח.. אבל לפני כשנה מצאתי את החביתיות הכי נהדרות ונימוחות שאכלתי מעולם. והדבר הכי כיף בהן הוא הפשטות. רק 2 מרכיבים, קצת ערבוב ולמחבת ל-2 דקות. החביתיות ללא שום ממתיק (חוץ מהבננה כמובן שנותנת להן טעם קרמי ומתקתק), הן ללא גלוטן, אך לא מתאימות לטבעונים. צריך קצת להתאמן בדיוק על הרגע שכדאי להפוך- רגע לפני ותמצאו את עצמכן עם מקושקשת בננה וקצת יותר זה נוטה להיחרך קלות, אבל כמה חביתיות לניסיון ותופסים את העניין.
חביתיות בננה
מרכיבים:
3 בננות בינוניות
2 ביצים
אופן הכנה:
מחממים מחבת על אש בינונית/קטנה
מועכים את הבננות היטב בקערה בעזרת מזלג
טורפים היטב את שתי הביצים ומוזגים לקערת הבננות ומערבבים את הבלילה יחדיו
משמנים את המחבת קלות (אני משתמשת בספריי)
יוצקים כף של בלילה למחבת (אצלי נכנסות כ-6 חביתיות בכל פעם)
לאחר כדקה הופכים את החביתית ולאחר כעוד דקה היא מוכנה לצאת לצלחת (או ישר לפה, זהירות- חם)