ארטיק שמנת-אבטיח

חשבתם פעם מה ההבדל בין קרטיב לארטיק? אז ארטיק זה בעצם שלגון בעברית הוא גלידה על מקל לפשוטי העם ואילו קרטיב הוא קרחון שזה בעצם קרח בטעמים. זה הכל ולא בטוח שזה כל כך חשוב כל עוד מה שעל המקל טעים לנו.

DSC_0075

לאחר שהגלידה יצאה מהמקפיא ונמאס לנו לאכול אבטיח החלטתי לקחת את אותו אבטיח, לגוון קצת ולהפוך אותו לקינוח. אך לא התחשק לי עוד קרחון אבטיח, רציתי להתפנק, אז החלטתי לעשות ארטיק. פינקתי את האבטיח בקצת שמנת ובחתיכות אבטיח והכנסתי לפריזר. מה שלא מצא מקום בפריזר נשתה תוך דקה על ידי הקטנה שהתענגה על כל טיפה.

 


 

ארטיק שמנת-אבטיחDSC_0004

זמן הכנה: 2 דקות

זמן המתנה: לילה

רכיבים:

1/3 קופסת שמנת מתוקה

2 כוסות קוביות אבטיח

1-2 כפות סירופ אגבה (אפשר להמיר זאת במי סוכר/דבש/מייפל/סילאן או כל דבר אחר שאתם משתמשים בו בכדי להמתיק)

צורת הכנה:

  1. הכניסו לבלנדר את כל הרכיבים עד קבלת מחית אחידה.
  2. העבירו את הנוזל לתבנית לארטיקים (או לכוסות חד פעמיות עם כפית בפנים)
  3. תנו להם להתקרר לפחות לילה במקפיא.
  4. הוציאו אותם כ-2 דקות לפני שתרצו להוציא מהמקפיא/שימו תחת זרם מים בכדי להפריד מהקופסה.

DSC_0081

DSC_0003

<span dir=rtl>תגובה אחת ל“ארטיק שמנת-אבטיח”</span>

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s